LAKU-esite

Asiantuntijapalvelut
Profound Facility
Mäntyharju
Finland
040-5859449


tmi.profound@gmail.com


LAKU-Hiilikuituplaanarit

Hiilikuituplaanarit

LAKU hiilikuituplaanarit on kehitetty suomalaisen vetouistelijan, Lasse Kurvisen toimesta, jotta erinomaisen materiaalin ominaisuuksia voitaisiin hyödyntää myös vetouistelussa, yhdessä parhaista urheilukalastuksen muodoista.

LAKU-hiilikuituplaanarit kulkevat erittäin tasaisesti myös kovassa kelissä, joka on pienen vedenvastuksen sekä erittäin tarkkaan suunnitellun ja testatun painotuksen ansiota. Plaanareissa on kymmenen eri vetopistettä, taittomekanismissa ei ole erillisiä lukituksia ja jarru on portaattomasti säädettävä. Irroitettava merkkilippu kiinnittyy ilman työkaluja yhdellä painalluksella.

Hiilikuitu mahdollistaa erittäin kevyen ja pienellä vedenvastuksella toimivan vetouistelu plaanarikelkan, jonka vetokyky riittää uisteluun. Uistelu erittäin suurillakin siimapainoilla ei muodostu ongelmaksi, koska LAKU-hiilikuituplaanarissa on portaaton jarru sekä ohjuriraudat uloimmaisissa köleissä. Plaanari ei pääse sukeltamaan tai pyörähtämään ympäri kovassa kelissä nerokkaan kellukkeen muotoilun ansiosta. LAKU-hiilikuituplaanari halkoo vettä kelistä riippumatta!

Uusitut plaanarit ovat 600mm pitkät, leveys avattuna 400mm, korkeus 190mm, paino noin 1400g/kpl sekä plaanarien väritys on mattahiilikuitu.

LAKU hiilikuituplaanari toimitetaan kahdella eri kokoonpanolla, perus- tai plussarjana sekä lisäksi plaanareille on saatavilla reiítetystä ja erittäin laadukkaasta PVC-kankaasta valmistetut säilytyskassit. Plaanarit kuivuu itsekseen kassissa, joten säilytys on vaivatonta. Plaanarien materiaalina on kaksi päämateriaalia, hiilikuitu sekä alumiini. Kaikki alumiiniosat on työstetty laserin tarkkuudella sekä osat on nanopinnoitettu. Kiinnitystarvikkeet ovat alumiinia sekä haponkestäviä ruuveja.

Plaanarit ovat suomalaista työtä suunnittelusta toteutukseen, alumiini osat ovat työstettyjä, muutoin plaanarit ovat suomalaista käsityötä lisävarusteineen.mouseover